外达文库
当前位置:首页 » 听力 » 正文

听力

2018-04-22 09:49:26

托福听力
托福听力听力

Ex.:____________________By Tina,Sep. 15, 2011,To Petro china studsPart I Listening Comprehension (20 minutes) Section A 1. A) Skating. B) Swimming. C) Boating and swimming. D) Boating and skating. 2. A) Put her report on his desk. B) Read some papers he recommended. C) Improve some parts of her paper. D) Mail her report to the publisher. 3. A) She takes it as a kind of exercise. B) She wants to save money. C) She loves doing anything that is new. D) Her office isn’t very far. 4. A) A shop assistant. B) A telephone operator. C) A waitress. D) A clerk. 5. A) A railway porter. B) A taxi driver. C) A bus conductor. D) A postal clerk. 6. A) Most people killed in traffic accidents are heavy drinkers. B) She does not agree with the man. C) Drunk drivers are not guilty. D) People should pay more attention to the danger of drunk driving. 7. A) $1.40. B) $6.40. C) $4.30. D) $8.60. 8. A) Collect papers for the man. B) Do the typing once again. C) Check the paper for typing errors. D) Read the whole newspaper. 9. A) The woman does not want to go to the movies. B) The man is too tired to go to the movies. C) The woman wants to go to the movies. D) The man wants to go out for dinner. 10. A) By bus. B) By bike. C) By taxi. D) On foot. Section B Compound Dictation In police work, you can never predict the next crime or problem. No working day is identical to any other, so there is no “(S1) ________” day for a police officer. Some days are (S2) ________ slow, and the job is (S3) ________; other days are so busy that there is no time to eat. I think I can (S4) ________ police work in one word: (S5) ________. Sometimes it’s dangerous. One day, for example, I was working undercover; that is, I was on the job, but I was wearing (S6) ________ clothes, not my police (S7) ________. I was trying to catch some robbers who were stealing money from people as they walked down the street. Suddenly, (S8) ________. Another policeman arrived, and together, we arrested three of the men; but the other four ran away. Another day, I helped a woman who was going to have a baby. (S9) ________. I put her in my police car to get her there faster. I thought she was going to have the baby right there in my car. But fortunately, (S10) ________.

1. B 2. C 3. A 4. C 5. D 6. D 7. B 8. C 9. A 10. A S1. typical S2. relatively S3. boring S4. describe S5. variety S6. normal S7. uniform S8. seven bad men jumped out, one man had a knife and we got into a fight. S9. She was trying to get to the hospital, but there was a bad traffic jam. S10. the baby waited to “arrive” until we got to the hospital. Section A 1. M: Boating and Skating are my favorite sports. W: I like swimming, but not boating or skating. Q: Which sport does the woman like? 2. W: Have you finished reading my research report. I put it on your desk last week. M: Yes, but you have to revise some parts of it, I'm afraid, if you want to get it published. Q: What does the man suggest that the woman should do? 3. M: Hi, Susan, I hear that you walk all the way to the office these days. W: Yes, I've found great pleasure in walking. That's the type of exercise I enjoy very much. Q: Why does the woman walk all the way to the office? 4. M: How about the food I ordered I've been waiting for 20 minutes already. W: I'm very sorry, Sir. I will be back with your order in a minute. Q: What's the woman's job? 5. W: Excuse me, Sir. I'm going to send this parcel to London. What's the postage for it? M: Let me see, It's one pound and fifty. Q: Who is the woman most probably speaking to? 6. M: I think it's high time we turned our attention to the

danger of drunk driving now. W: I can't agree with you more. You see, countless innocent people are killed by drunk drivers each year. Q: What does the woman mean? 7. W: Here's a 10-dollar bill, give me two tickets for tonight's show please. M: Sure. Two tickets and here's $ 1,40 change. Q: How much does one ticket cost? 8. M: Are you sure you have corrected all the typing errors in this paper? W: Perhaps, I'd better read it through again. Q: What's the woman going to do? 9. M: Mary, would you like to go to the movies with me after dinner? W: Well, I'll go if you really want me to. But 1'm rather tired. Q: What can we conclude from this conversation? 10.M: If I were you, I'd ride a bike to work. Taking a crowded bus during rush hours is really terrible. W: Thank you for your advice. But my bike has got a flat tyre. Q: How would the woman most probably get to work? Section B Compound Dictation (S1) typical (S2) relatively (S3) boring (S4) describe (S5) variety (S6) normal (S7) uniform (S8) seven bad men jumped out at me. (S9) she was trying to get to the hospital. But there was a bad traffic jam. (S10) the baby waited to arrive until we got to the hospital.